Η εταιρεία μας με πρωτοποριακές δραστηριότητες στον κλάδο ανελκυστήρων έχει χρόνια ζωής από το 1953 με ιδρυτή τον αείμνηστο Δημήτριο Αρώνη. Ο Δημήτριος Αρώνης ήταν από τους πρώτους που ασχολήθηκάν στον τομέα του ανελκυστήρα στην Ελλάδα, τόσο στην εγκατάσταση όσο και στην κατασκευή εξαρτημάτων ανελκυστήρων, ορισμένα δε, ήταν και ευρύ συντεχνία του ιδίου. Επίσης το 1958 υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου ανελκυστήρων.
 
Το έργο του συνεχίζεί με την ίδια αφοσίωση ο υιός του Θεόδωρος Αρώνης που ανέλαβε την αγορά νέων μηχανημάτων που εξειδικεύονται στην παραγωγή ολισθητήρων θαλάμου και αντίβαρων. Παράλληλα συντόνισε  και το κομμάτι της μελέτης και εγκατάστασης ανελκυστήρων έχοντας εγκαταστήσει περισσότερους από 1.000 ανελκυστήρες.
 
Τα τελευταία 15 χρόνια η εταιρία ΣΕΜΚΑ με την παρουσία του Δημητρίου και Παναγιώτη Αρώνη υιών του Θεόδωρου Αρώνη δραστηριοποιείτε κυρίως στην εγκατάσταση ανελκυστήρων, με αποτέλεσμα η ίδια η εταιρία μας έχοντας συμμετοχή κάθε χρόνο στα σεμινάρια τις KLEEMANN HELLAS στο εργοστάσιο στο Κιλκίς  έχει την γνώση να μπορεί να κατασκευάζει τελευταίας τεχνολογίας ανελκυστήρες όπως, Mason lift, Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο, αντισεισμικοί ανελκυστήρες καθώς και ανελκυστήρες που τοποθετούνται μαζί με το φρεάτιο αποτελούμενοι  από σιδερένιο σκελετό  και με επένδυση λαμαρίνας ή τζαμιού σε χώρους που δεν είχε προβλεφθεί η κατασκευή φρεατίου.
 
Η εταιρία μας και το  εξειδικευμένο προσωπικό  μπορεί να αντεπεξέλθει  σε κάθε κατασκευή, επισκευή, μελέτη και συντήρηση  κάθε είδους ανελκυστήρα.